MISSION: Skapa schyssta plagg som får dig att känna dig riktigt grym
MÅL: Skapa världens bästa livsstilsvarumärke

MANÅM grundades med ett mission att skapa schyssta plagg som får dig att känna dig riktigt grym. Vi tror nämligen starkt på att en bra outfit kan förändra din vardag. Att klä sig självsäkert är en av de viktigaste sakerna du kan göra för att må bra och uppnå din fulla potential. Det är något speciellt med känslan av att rocka en riktigt bra look. Inspiration, självsäkerhet, sväva på moln, kalla det vad du vill…

För oss är fashion mer än påkostade catwalks och extravaganta outfits (som gemene man aldrig skulle bära…). Nej, vi är här för resten, för dig och för oss, de 98% av befolkningen som skiter fullständigt i det där. Behöver det vara svårare än så? Nej, vi tror inte det. Vi gör det på vårt sätt, sänker garden och välkomnar alla som vill ha simpla, bekväma och schyssta plagg. That’s it. Comprende?


Vi har tagit den här filosofin till hjärtat och själ när vi skapar våra plagg. Med fokus på hög kvalitet, schysst design och perfekt passform, är våra plagg utformade för att hålla länge och bli en självsäker investering i din garderob, #dressconfident - det är vårt motto.


Men kom ihåg, livet är mer än bara prestation och höga mål. Det handlar lika mycket om att njuta av de små stunderna, uppskatta en kall öl, umgås med nära & kära eller kasta ihop en nice pasta pesto. Hitta din balans, arbeta hårt och dröm stort. Vi finns här med dig på vägen, för att stötta dig, inspirera dig och framförallt, erbjuda riktigt bra kläder på vägen.

clubMANÅM

MANÅM är ett community, ett gäng och en livsstil; bestående av individer som delar samma ideologi att drömma stort, utvecklas och ha en aptit på livet; samtidigt som man klär sig bekvämt och självsäkert. Att man har kul på vägen, tar allt med en nypa salt och adderar en stor skopa humor. Life is live, so live it.

Varför MANÅM?

Vi fick nyligen frågan om varför man ska stötta ett oberoende klädmärke. För oss är svaret självklart. Du stöttar en dröm, en vision och ett hantverk. Du supportar något som är större än vinstmarginal, excelark och styrelsemöten. Vi tror starkt på att skapa schyssta plagg som förgyller din vardag, samtidigt som vi tillsammans bygger ett community med individer som vill klä sig snyggt och självsäkert. Tillsammans kan vi sträva högt och ha det riktigt roligt på vägen. Tack.

Vi är den nya generationen mode. Vi är här för att erbjuda mer än bara ett plagg, men för att nå dit måste vi börja med just ett plagg. Vi är MANÅM. Varmt välkommen till att börja #dressconfident